Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Motiváció tréning

shark-987.jpgA konfliktuskezelés tréning mellett "klasszikus" (tréningteremben tartott), továbbá blended, tehát online + tréningtermi motivációs és teljesítményértékelési képzéseinket, valamint online motiváció és teljesítményértékelési tréningeinket is ajánljuk figyelmébe.

 

 

Ön ezen a honlapon - eddig a pillanatig - konfliktuskezelési tréningjeinket ismerhette meg. Ugyanakkor ajánljuk figyelmébe motiváció (motivációs) és teljesítményértékelési tréningjeinket is. Motivációs tréningeinknek is, teljesítményértékelési tréningeinknek is van online, ill. részben online, részben tréningtermi (blended) változata. Minden vezetőnek (ez törvényszerű) vannak beosztott munkatársaival (is) konfliktusai.

És a "poén" az, hogy az olyan konfliktust nem kell kezelni, ami nincs. Nincs szükség konfliktuskezelési tréningre, ha nincs konfliktus. És nagyon sokszor akkor nincs konfliktus, ha a kollégáknak (átvitt értelemben) 16 órakor nem kiesik a toll a kezükből. Amikor a motivált munkatárs ég a vágytól, hogy alkosson, amikor minimum zseniálisan, tökéletes minőségben és nagy elánnal dolgozik a kolléga, (elsősorban a beosztott, de a főnököt is lehet motiválni), akkor a konfliktusok egyik gyökéroka szűnik meg.
Igen. A középvezető a saját (felső)vezetőjét is tudja ösztönözni, ezzel nagyon sok konfliktus "meg sem születik".  

Motivációs tréningeinkről egy másik tematikus honlapunkon, egyetlen, ezen linkre kattintással "mindent" megtalál.