Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érzelmi intelligencia tréning

erzelmiintelligencia.jpgAz érzelmi intelligencia tréning a konfliktuskezelés tréning hasznos kiegészítője. Az érzelmi intelligencia tréningnek is van online változata, amelyhez skype vagy zoom segítségével lehet csatlakozni. Rengeteg konfliktus sikeres megoldásához a legfontosabb feltétel az önbizalom, a hit megléte, megteremtése. Az önbizalom megteremtésének lelki útját és a konfliktuskezelés másik 14 lépését megtanuljuk a konfliktuskezelési tréningen.  

Számos konfliktus bennünk van, belőlünk vagy belőlünk is indul. Például az egónk sértett, alacsony az önismeretünk. Ez is terítékre kerül a konfliktuskezelési tréningen.

Ugyanakkor a tágabb értelemben vett önismeretnek, az érzelmi ön-tudatosságnak vannak olyan részei, amelyek meghaladják egy gyakorlatias konfliktuskezelési tréning kereteit. Tudunk-e saját magunkkal szemben őszinték lenni emberi játszmáinkban, tudjuk-e magunkat kívülről látni "tranzakcióinkban"?

Lehet, hogy ártalmatlan és ártatlan dolgot fújunk fel? Lehet, hogy nem számolunk 10-ig, hogy elgurul a gyógyszer, hagyjuk, hogy az indulataink átvegyék az irányítást, ahelyett, hogy a vita rendezésében tárgyszerűek lennénk? Ajánljuk figyelmébe érzelmi intelligencia tréningjeinket is, amelynek az érzelmi ön-tudatosság és az érzelmi önmenedzsment a (négyből) két fő pillére.
Érzelmi intelligencia tréningünk leírását itt találja, kattintson ide!